DA EN
DA EN

Tidsbestilling

Online booking:
Online booking letter trykket på vores telefonsystem og sparer din tid.  Skulle den valgte behandler ikke kunne tilbyde den konsultationstype, du efterspørger, prøver vi at tilbyde dig en anden behandler eller nærliggende tid.
Ønsker du videokonsultation, bedes du notere det i bookingen. – Så sender vi dig et link på det ønskede tidspunkt for den bekræftede konsultation.

Online bookingportalen hedder nu “Patientportal“. Hjælp til oprettelse og login finder du her.

Tidsbestilling til læge:
Du kan booke tid online fra kl. 12 søndag, mandag, tirsdag og onsdag til konsultation den kommende dag hos den læge du ønsker – eller ringe til klinikken mellem kl. 8.00 og 9.00 den dag, du har behov for at komme. 

Er er der ikke flere tilgængelige tider på “Patientportalen“, må du som vanligt ringe mellem 8 og 9, den dag du har brug for at kommet til læge.

Booker du online, vil du modtage bekræftelse senest den kommende morgen inden kl. 8.00, hvis din booking er imødekommet.

Hvis vi afholder ferie eller hvis der er få læger i klinikken på grund af sygdom eller kurser, begrænses muligheden for online booking. Tjek vores hjemmeside for disse ændringer.

Under “Hvornår  kan jeg se min læge?” på opslaget “Aktuelt”  kan du se, hvilke dage de enkelte læger tilbyder “TSD”.
TSD kan ikke garanteres de første dage efter ferielukning eller hvis flere af lægerne er på kursus (tjek altid hjemmesiden for dette under “Aktuelt”). Disse dage prioriteres akutte patienter. 

Ikke kun akutte problemer behandles ved “tid samme dag”. Tid til alle attester fraset sygemeldinger bedes dog bestilt i forvejen mellem kl. 10 og 12.

Tid til jordemoder (Sidsel Abel eller Stine Birkelund):
Alle graviditets- og børneundersøgelser samt screening for livmoderhalskræft bestilles online, når som helst – og gerne i god tid, så det passer med planen for den pågældende undersøgelse.

Tid til akutte underlivsproblemer og symptomer på blærebetændelse bestilles hos jordemødrene eller lægerne fra dag til dag (e. kl. 16) eller samme dag.

Tid til laboratorieundersøgelser Book hos Kristine Michaelsen.  Bestil gerne tid online i god tid; dog kun efter aftale med din behandler.
Blodprøver, urin og afføringsprøver udføres af vores hjælpepersonale. 

Lungefunktionsundersøgelser skal bookes hos Stine Birkelund.

Du kan fortsat forudbestille tider i telefonen eller online til nedenstående konsultationer. 

Tid SKAL bookes i god tid til 
Graviditetsundersøgelser og undersøgelse 8 uger efter fødsel. 
Oplægning af spiral  
Børneundersøgelser 
Samtaler (aftales med lægen) 
Vaccinationer 
Attester (kørekort, forsikringsattester og kommunale attester) 
Konsultationer, der kræver tolk 
Årskontroller ved kronisk sygdom  som følges med faste intervaller fx diabetes og KOL – og diverse årskontroller ved langvarig medicinsk behandling af f.eks. blodtryk, stofskifte, depression og osteoporose (se “Konsultationer”).